Steenkorven en schanskorven tuinafsluitingen prijzen

steenkorven schanskorven tuinafsluitingen prijzen

steenkorven schanskorven tuinafsluitingen prijzen

Steenkorven tuinafsluitingen duiken alsmaar vaker op in het straatbeeld. Door hun elegante tijdloze design komen vooral tot hun recht in moderne tuinen. Een steenkorf of schanskorf combineert strakke geometrische lijnen met natuurlijke opvulmaterialen. Met de opstelling kan je eindeloos variëren om zo tuinkamers en diepte in je tuin te creëren. Geen wonder dat tuinarchitecten een voorliefde hebben voor deze veelzijdige afsluiting.  Deze tuinafsluitingen zijn relatief duurder in aankoop maar gaan erg lang mee. Het is een van de meest duurzame tuinafsluitingen op de markt. Daarbovenop hebben na plaatsing helemaal geen onderhoud meer nodig.

Steenkorven afsluiting prijzen:

Prijzen van een steenkorven tuinafsluiting zijn afhankelijk van de hoogte en diepte van de steenkorf. Ook het gekozen opvulmateriaal heeft een invloed op de prijs. Sommige stenen zijn duurder dan andere, hier speelt persoonlijke voorkeur een grote rol. Verder moet je rekening houden met de plaatsing- en verplaatsingskosten. Wanneer je prijzen vergelijkt vraag je daarom best of de plaatsing, levering en BTW zijn inbegrepen in de prijs. Onderstaande prijzen geven je een idee over de prijs van je steenkorven tuinafsluiting:

Hoogte en diepte steenkorven tuinafsluitingen Steenkorven tuinafsluiting prijzen
 afsluiting van 2m hoog x 25 cm diep 145 euro per lopende meter
afsluiting van 1,8m hoog x 25 cm diep 120 euro per lopende meter
 afsluiting van 1,5m hoog x 25 cm diep 100 euro per lopende meter
afsluiting van 1,2m hoog x 25 cm diep 80 euro per lopende meter

*Prijzen verschillen van leverancier tot leverancier en van vakman tot vakman

steenkorven schanskorven tuinafsluitingen prijzenBudget tip: Om geld te sparen kan je beroep doen op een vakman voor het maken van de staalconstructie. Een vakman kan doorgaans genieten van goedkopere tarieven bij leveranciers waardoor je de constructie goedkoper kan aankopen. Ook wanneer je tuin oneven is kan het aan te raden zijn om advies te vragen aan een vakman. Op deze manier heb je geen onverwachte kosten achteraf.

Waarom kiezen voor steenkorven?

Een steenkorven tuinafsluiting is een meerwaarde voor elke tuin. Daar is iedereen het over eens. De voordelen van steenkorven zetten we daarom graag nog eens op een rij:

  • Snel te plaatsen
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Makkelijk te plaatsen
  • Duurzaam
  • Geen inkijk mogelijk dus je privacy is gegarandeerd
  • Tuindesign mogelijkheden zijn eindeloos

Aanbevolen:

composiet tuinafsluitingen prijzenComposiet tuinafsluitingen

houten tuinafsluiting plaatsenHouten tuinafsluitingen

De prijs van tuinafsluitingenDe prijs van tuinafsluitingen