Goedkope tuinafsluiting prijzen vergelijken!

Welke afsluiting is de goedkoopste? Als je op zoek bent naar een goedkope tuinafsluiting is je budget een van de belangrijkste factoren om mee rekening te houden. Je budget bepaald immers het materiaal en de afwerking van je tuinafsluiting. Gelukkig bestaan er tuinafsluitingen in verschillende prijscategorieën en is de duurste niet altijd de mooiste of meest duurzame. Dat een afsluiting niet duur hoeft te zijn bewijzen deze goedkope tuinafsluitingen.

1. De goedkoopste tuinafsluiting? Een haag!

goedkope tuinafsluitingen: een haag prijzen

goedkope tuinafsluitingen: een haag

Als je een goedkope tuinafsluiting nodig hebt steekt de haag er met kop en schouders bovenuit. Bijna elke woning heeft tegenwoordig een haag. Deze goedkope tuinafsluiting komt dan ook goed tot zijn recht in elke tuin. Met verschillende soorten hagen kan je verschillende stijlen in je tuin creëren. Wanneer je haagplantjes koopt zal je merken dat de kleinere plantjes goedkoper zijn dan de grotere. Prijzen variëren tussen 5 en 10 euro per lopende meter!

 

1. Draadafsluiting

draadafsluitingen prijzen

draadafsluitingen prijzen

Een draadafsluiting is een ideale manier om je tuin veilig af te bakenen. Het kost niet zoveel en dat verklaard deels ook zijn populariteit van deze goedkope tuinafsluiting. Voor een goedkope draadafsluiting betaal je 12 euro per lopende meter. Prijzen variëren doorgaans tussen 10 en 15 euro per lopende meter.

2. Een goedkope tuinafsluiting uit beton?

goedkope tuinafsluitingen uit beton

goedkope tuinafsluitingen uit beton

Een tuinafsluiting die daarnaast ook duurzaam en stevig is? Het kan met een betonnen tuinafsluiting. Een betonnen tuinafsluiting blijft dan ook behoorlijk populair.  Door de betonnen afsluiting te laten begroeien krijg je een ondoordringbare groene muur in je tuin. Dit is niet alleen uitermate veilig, het is mooi en onderhoudsvriendelijk! Deze goedkope tuinafsluiting kost ongeveer 20 euro per lopende meter. Prijzen variëren tussen 20 en 30 euro per lopende meter

3. Houten panelen als goedkope tuinafsluiting

goedkope tuinafsluiting: hout

goedkope tuinafsluiting: hout

Houten panelen bestaan in alle kleuren, vormen en maten. Hierdoor komen ze mooi tot hun recht in zowel moderne als landelijke tuinen. Door hun natuurlijke uitstraling komen houten afsluitingen goed tot hun recht in elk tuindesign. Het zijn goedkope tuinafsluitingen die snel resultaat geven en je privacy in je tuin geven. Door de massale belangstelling worden houten tuinafsluitingen in grote hoeveelheden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de prijs voor sommige modellen zodanig laat is dat je echt van een goedkope tuinafsluiting kan spreken. Een goedkope houten tuinafsluiting kost ongeveer 25 euro per lopende meter. Prijzen variëren tussen de 25 en 50 euro per lopende meter.

 

 

Aanbevolen:

houten tuinafsluiting plaatsenHouten tuinafsluitingen

draadafsluiting prijzenDraadafsluiting prijzen

betonnen tuinafsluitingen prijzenbetonnen afsluiting prijzen