Composiet tuinafsluitingen prijzen vergelijken

composiet tuinafsluitingen prijzen

composiet tuinafsluitingen prijzen

Composiet tuinafsluitingen zijn een duurzaam alternatief voor hardhout. Het wordt gemaakt uit gerecycleerd hout en kunststof. Hierdoor wordt een materiaal bekomen dat eruit ziet als hout maar veel sterker is.  De prijs van composiet tuinafsluitingen is duurder dan geïmpregneerde houten tuinafsluitingen. Wat velen echter over het hoofd zien is de duurzaamheid van composiet. Na plaatsing heeft het geen verdere jaarlijkse behandeling meer nodig. Je hoeft bijgevolg geen geld te spenderen aan houtbeits of houtolie. Hierdoor vallen prijzen beter mee dan je zou denken. Door zijn duurzaamheid zal je composiet tuinafsluiting vele jaren langer meegaan dan een houten tuinafsluiting. Composiet kan namelijk niet kromtrekken of splijten. Als je denkt op lange termijn wordt het prijsverschil tussen een houten en een composiet tuinafsluiting kleiner dan je zou verwachten.

Composiet tuinafsluitingen prijzen

De prijs van een composiet tuinafsluitingen heeft voornamelijk met de afwerking en de stijl. Hier speelt persoonlijke voorkeur een belangrijke rol. Er bestaat een brede waaier aan stijlen en afwerkingsmogelijkheden en prijzen waar je uit kan kiezen. Niet alleen de afwerking zorgt voor de grote prijsverschillen. Composiet tuinafsluitingen bestaan in verschillende kwaliteiten. Kwaliteitsvolle composiet tuinafsluitingen kan je met het blote oog niet onderscheiden van houten tuinafsluitingen. De prijs van kwaliteitsvolle composiet mag dan wel duurder zijn,  composiet van slechte kwaliteit kan verkleuren in de zon. Vergelijk daarom nauwkeurig de verschillende soorten composiet en laat je indien nodig bijstaan door een vakman.

Moderne composiet tuinafsluiting Composiet tuinafsluitingen prijzen
Hout composiet tuinafsluiting 180 m hoog 135 tot 195 euro per lopende meter

Prijzen verschillen naar gelang kwaliteit en afwerking. De prijs van composiet tuinafsluitingen verschillen ook van leverancier tot leverancier en van vakman tot vakman.

Waarom kiezen voor composiet?

composiet tuinafsluitingen prijzen

composiet tuinafsluitingen prijzen

Niet alleen de prijs van je composiet tuinafsluiting is van belang. Vooral de duurzaamheid en het design trekt mensen over de streep om voor composiet te kiezen. Composiet is 100% waterbestendig en zal bijgevolg niet rotten. Composiet is verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, hierdoor past het in zowel moderne als klassieke tuinen. Verder is het een milieuvriendelijk alternatief voor hardhout. Er hoeven immers geen bomen gekapt en getransporteerd te worden. Men ging ervan uit om de goede eigenschappen van kunststof en hout met elkaar te combineren om zo een sterke en mooie tuinafsluiting te bekomen. Wanneer je twijfelt tussen kunststof of hout is composiet de ideale oplossing!

Aanbevolen:

goedkope tuinafsluitingenGoedkope tuinafsluitingen

tuinafsluiting plaatsenTuinafsluitingen plaatsen

hard houten tuinafsluiting prijzenHouten tuinafsluitingen