Betonnen tuinafsluitingen prijzen

betonnen tuinafsluitingen prijzen

betonnen tuinafsluitingen prijzen

Met eenvoudige betonplaten kan je je tuin op een goedkope manier afsluiten. De grijze betonplaat is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dat heeft alles met zijn duurzaamheid te maken. Een betonnen tuinafsluiting is enorm budgetvriendelijk. Je tuin wordt veilig afgestoten met één van de sterkste materialen op de markt. Voor extra stevigheid wordt betonplaat vaak gecombineerd met andere afsluitingen, bijvoorbeeld een draadafsluiting of houten tuinafsluiting. Bovendien heb je met een betonnen afsluiting geen inkijk in je tuin. Alsof dat nog niet genoeg is na plaatsing geen onderhoud meer nodig en kan je onbeperkt en in alle privacy genieten van een veilig afgesloten tuin. Om het uitzicht van je afsluiting te verfraaien kan je de betonplaten laten begroeien of je kan kiezen voor moderne betonplaten met een uniek design.

Betonnen tuinafsluitingen prijzen:

Onderstaande prijzen geven je een idee over hoeveel je betonnen tuinafsluiting zal kosten. Hou er rekening mee dat je voor het plaatsen van een betonnen tuinafsluiting met twee tot drie personen moet zijn. Wanneer je prijzen vergelijkt is het ook raadzaam om te vragen of levering en BTW zijn inbegrepen in de prijs.

Hoogte betonplaten tuinafsluiting Betonnen tuinafsluitingen prijzen
Standaard betonplaten (180m hoog) 20 tot 30 euro per lopende meter
Moderne betonplaten (180m hoog) 40 tot 80 euro per lopende meter

*Prijzen verschillen van leverancier tot leverancier en van vakman tot vakman.

Een mooie betonnen tuinafsluiting?

betonnen afsluiting begroeien

betonnen afsluiting begroeien

Niet iedereen vind de grijze betonplaat even mooi. Gelukkig zijn er manieren om  voor het uitzicht van betonplaten te verfraaien. Sommige mensen kiezen ervoor om betonplaten te laten begroeien. Dit is buitengewoon goedkoop en geeft zeer snel resultaat. In een mum van tijd zal je betonplaat onzichtbaar zijn en krijg je een ondoordringbare groene afsluiting die jarenlang zal meegaan. Je kan er ook voor kiezen om een haag te planten voor je betonnen tuinafsluiting.

Moderne betonnen tuinafsluitingen, een kijk in de toekomst?

Tegenwoordig zijn er moderne betonnen tuinafsluitingen op de markt. Deze lijken helemaal niet meer de klassieke grijze betonnen afsluitingen die we allemaal kennen. Moderne betonnen tuinafsluitingen combineren de duurzaamheid van beton met het design van moderne tuinafsluitingen. Zo zijn ze bijvoorbeeld niet te onderscheiden van een gewone houten tuinafsluiting of een moderne tuinafsluiting met industrieel design. Door het combineren van duurzaamheid met design is een nieuwe wereld aan mogelijkheden open gegaan. Beton is een veelzijdig materiaal en wordt met groot succes gebruik van gemaakt. Een duurzame rustieke tuinafsluiting met steen reliëf of houtstructuur, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Aanbevolen:

goedkope tuinafsluitingenGoedkope tuinafsluitingen

De prijs van tuinafsluitingenDe prijs van je tuinafsluiting

tuinafsluiting plaatsenJe Tuinafsluiting plaatsen